Minőség,sokoldalúság,hatékony megoldások.

Az általunk forgalmazott termékek magas minőséget képviselnek és
úttörő szerepet töltenek be az audiovizuális piacon.

Úttörők vagyunk azaudiovizuális piacon.

A Függetlenszerviz Hungária Kft. az audiovizuális rendszerek tervezése, kivitelezése során több gyártóval áll kapcsolatban. Köztük a VIVOLINK, aki professzionális AV kábeleket, kábel átalakítókat, aljzatokat, fali- csatlakozókat és paneleket, vezérlő rendszereket, HDBaseT és HDMI elosztókat, audió-erősítőket, aktív és passzív hangsugárzókat és sok egyéb audiovizuális terméket gyárt kiváló minőségben, nem csak professzionális felhasználók részére. A VIVOLINK-al szeretnénk biztosítani, hogy ügyfeleink a legjobb eszközt/megoldást kapják minden általunk képviselt kategóriában.

A Jabra termékek segítenek, hogy hallja, amit hallani szeretne – a megfelelő hang beengedésétől a zavaró zaj kiszűréséig- céges vagy akár otthoni használatra.

Valamint az Aver termékek (konferencia kamerák, dokumentum kamerák videokonferencia szettek), melyek a kommunikáció és a szórakozás innovációját szorgalmazza és termékei könnyen használhatóak és kiváló minőséget nyújtanak. Cégünk közvetlen kapcsolatban áll a gyártókkal, tehát a kívánt termékek, közvetlenül a gyártóktól érkeznek.

Bővebben rólunk:

https://fusze.hu/
Klikk az ikonra!
Vizuáltechnika bolt
Konferencia terem kerek Vizuáltechnika bolt

Szeretnénk biztosítani, hogy ügyfeleink a legjobb eszközt/megoldást kapják minden általunk képviselt kategóriában. Cégünk közvetlen kapcsolatban áll a gyártókkal, tehát a kívánt termékek, közvetlenül a gyártótól érkeznek.

logok3 2 Vizuáltechnika bolt