Minőség,
sokoldalúság,
hatékony megoldások.

Előnyben részesítjük a tényeket, és arra törekszünk, hogy világos, pártatlan
tanácsokkal lássuk el ügyfeleinket, hogy a legsikeresebb végeredményhez
a legmegfelelőbb technológiát alkalmazzák.

Úttörők vagyunk az
audiovizuális piacon.

A Függetlenszerviz Hungária Kft. az audiovizuális rendszerek tervezése, kivitelezése során több gyártóval áll kapcsolatban. Köztük a VIVOLINK, aki professzionális AV kábeleket, kábel átalakítókat, aljzatokat, fali- csatlakozókat és paneleket, vezérlő rendszereket, HDBaseT és HDMI elosztókat, audió-erősítőket, aktív és passzív hangsugárzókat és sok egyéb audiovizuális terméket gyárt kiváló minőségben, nem csak professzionális felhasználók részére. A VIVOLINK-al szeretnénk biztosítani, hogy ügyfeleink a legjobb eszközt/megoldást kapják minden általunk képviselt kategóriában.

A Jabra termékek segítenek, hogy hallja, amit hallani szeretne – a megfelelő hang beengedésétől a zavaró zaj kiszűréséig- céges vagy akár otthoni használatra.

Valamint az Aver termékek (konferencia kamerák, dokumentum kamerák videokonferencia szettek), melyek a kommunikáció és a szórakozás innovációját szorgalmazza és termékei könnyen használhatóak és kiváló minőséget nyújtanak.

Partnereink által gyártott eszközök több mint 300 kereskedelmi díjával világszerte bebizonyítja, hogy az AV-projekteknél miért számít a minőség és a fejlett technológia.
Nincs olyan, hogy egy „méret”, mely mindenkinek megfelelő lenne, ezért mi az egyedülálló többplatformos termékkínálat alkalmazásával a lehető legjobb megoldást nyújtjuk az AV projektek számára.

Munkáink és az évek során mindig szem előtt tartottuk az alábbi megállapításunkat, miszerint, egy cég akkor mérettetik meg igazán, hogy miként és milyen stratégiával kezeli a problémákat.

Bővebben rólunk:

https://fusze.hu/
Klikk az ikonra!

 

Vizuáltechnika bolt
Konferencia terem kerek Vizuáltechnika bolt

Szeretnénk biztosítani, hogy ügyfeleink a legjobb eszközt/megoldást kapják minden általunk képviselt kategóriában. Cégünk közvetlen kapcsolatban áll a gyártókkal, tehát a kívánt termékek, közvetlenül a gyártótól érkeznek.

logok3 2 Vizuáltechnika bolt