Intelligens bútormegoldás prezentációhoz és videokonferenciához

Az Artome intelligens bútorokban a high-tech találkozik az organikus formákkal. Ezek a mozgatható termékek beépített lézerprojektorral, beépített hangrendszerrel és videokonferencia funkcióval rendelkeznek.
Az Artome M10 bármilyen prezentációs vagy tanulási teret átalakít. Csak világos fal vagy képernyő szükséges tükröző felületként.

Artome all in one konferencia eszközNincs szükség telepítésre

Az Artome M10 egy mozgatható prezentációs megoldás, amely kiküszöböli az audiovizuális tervezés, telepítés és kábelezés szükségességét. Ez a többfunkciós bútormegoldás bármilyen eszközzel csatlakoztatható, HDMI-kábellel vagy vezeték nélkül is. Az alapvető kezelőpanellel az Artome M10 felhasználóbarát élményt tesz lehetővé.  Ez a többfunkciós bútormegoldás lehetővé teszi a felhasználóbarát élményt az alapvető kezelőpanellel. Az Artome M10 egyszerű videokonferenciát tesz lehetővé integrált kamerával és két mikrofon csatlakoztatásával. A hangerő alkalmas nagyobb rendezvényekre, és az élmény, külső hangszórókkal bővíthető.Artome all in one konferencia eszköz

Nincs szükség telepítésre

Artome_telepítés nélküli av rendszer

Az Artome M10 csökkenti a telepítés teljes költségét. Ez kiküszöböli az elektromos tervezés, kábelezés vagy telepítés szükségességét.
Az Artome megváltoztatja a munkavégzés és az építkezés módját az audiovizuális technológiával. Célja, hogy újfajta rugalmasságot hozzon a bemutató technológiai iparágba. Nemet mondd a hagyományos elektromos tervezésre és kábelezésre azáltal, hogy telepítésmentes megoldásokat hoz létre. Egyedileg gyártott intelligens bútorok időt és pénzt takarítanak meg az építésben. A termékeket könnyű használni, és egyszerűen áthelyezhetők másik terembe, helyszínre.

Bővebben a termékről: link