Dten_go_mate_prezentációs eszköz a hibrid irodábaA DTEN kifejlesztett egy prezentációs eszközt, amely bármelyik és bármilyen kijelzőből ( bármilyen meglévő kijelzőpanelt -még egy fogyasztói tévét is) egyszerűen konferencia eszköz válhat. Bármelyik kijelzőt át tudja alakítani egy nagyszerű videokonferencia-rendszerré a Zoom számára. Ez sz eszköz tökéletes választás a hibrid iroda létrehozására, hiszen könnyen hordozható és bárhol használható.

A DTEN GO úgy lett kialakítva, hogy bármelyik meglévő képernyőt Zoom készülékké alakítsa, a DTEN GO egy pár 4K felbontású kamerát és 12 mikrofont biztosít, a DTEN Mate pedig az érintőképernyős vezérlőrendszert biztosítja a megbeszélés vezetésére és az érintéses együttműködés biztosítására.

Néhány előny az alábbiakat tartalmazza:

• Hosszabbítsa meg a jelenlegi kijelzőt, hogy élvezze az együttműködésen alapuló táblaélményt

• 12 mikrofonos elrendezés 4 kamerával a tiszta tárgyalótermi minőségű hang és videó érdekében.

• Plug-and-Play, ilyen egyszerű!

DTEN GO

Ez a megoldás egy multifunkcionális kamera, amely univerzálisan használható. A készülék 4kamerából és 12 mikrofonból áll, hogy kiváló minőségű hangot és videót biztosítson. A megoldás két full HD felbontású másodlagos kamerára és két fő 4K felbontású kamerára oszlik. Ezenkívül ez a látómező vízszintes mindkét nézetnél és 160 ° -os látómezővel rendelkezik. A tizenkét mikrofonelem tökéletes felvételi minőséget nyújt akár 15 méteres hatótávolságban is. Az audiotechnika zajcsökkentő funkcióval is rendelkezik.

DTEN Mate

A kifejezetten a DTEN GO számára kifejlesztett vezérlőrendszer egy 10 hüvelykes, érintőképernyőből áll, tábla funkcióval. A DTEN GO-val kombinálva a rendszer egyszerűen behelyezhető és beköthető a plug-and-play elv alapján. A rendszerek más kijelzőkhöz is használhatók.

Dten_go_mate_prezentációs eszköz a hibrid irodába+ Intuitív és könnyen használható.
+ Beépített ZOOM szoftver.
+ Plug and Play megoldás megkönnyíti a csatlakozást.
+ Megnyerő külső társul az intelligens kamerához.
Vezeték nélküli csatlakozási lehetőség.
+ A 12 mikrofon és a 4 kamera tökéletessé teszi a videokonferenciát.
DTEN GO with Mate prezentációs eszköz, mely segítségével bármilyen kijelző konferencia szobává alakítható